Blogging

Små fifs der kan give lidt ekstra penge i hverdagen

De fleste mennesker tænker nok ikke så nøje over værdien af 10 kroner. Det er ikke et særlig stort beløb og man kommer ikke særlig langt for en 10-krone. Derfor er der heller ikke mange, som har interesse i at gøre noget for at tjene 10 kroner, fordi det lyder som om, det ikke er det værd.

Hvad hvis du begynder at tjene 10 kroner ekstra hver evig eneste dag? Det er ca. 300 kroner om måneden og dermed ca. 3600 kroner om året. Og så er det lige pludselig en helt anden snak, fordi 3600 kroner er mange penge for de fleste og bestemt ikke bare lige et beløb, som man bruger uden videre omtanke. Desuden kan 3600 kroner blive til endnu flere penge, hvis man investerer dem klogt.

Så hvordan kan man øge sin indtjening med 10 kroner hver eneste dag? Der er forskellige måder at gøre det på. Hvis du ikke gør det i forvejen, kan du begynde at gå ned med pant. Både den egen men måske også folk i din opgang eller i nabolaget. De fleste vil hellere spare turen ned i pantafdelingen i supermarkedet, så her kan du gøre dem en tjeneste og samtidig tjene lidt på det.

Du kan skære ned på en dyr vane. Penge sparet er penge tjent, så hvis du stopper med en dårlig vane, du alligevel gerne vil kvitte, kan du lægge pengene sparet til side. Stop fx med at drikke cola, købe to-go kaffe eller at købe mærkevareprodukter, når du køber dagligvarer som eksempelvis mel, mælk og rugbrød. Du kan lynhurtigt spare 10 kroner eller mere om dagen med meget små ændringer.