Annonce

3 råd til at udleve dit fulde potentiale

Hvad er dit fulde potentiale? Den bedste version af dig selv? Hvis du ikke er helt klar over det, skal du ikke fortvivle. Det er nemlig de færreste af os, der faktisk udforsker og udfolder vores potentialer til fulde. Imidlertid kan det være fantastisk at øve sig i.

Måske har du en hemmelig drøm om at komme ud over stepperne og gøre noget stort. Men du føler ikke rigtigt, at du er et sted, hvor det virker realistisk eller muligt. I denne forbindelse kan det være en stor hjælp at begynde at udfolde mere af dig selv. Her er tre råd til, hvordan du kan komme i kontakt med og udfolde dit fulde potentiale!

1. Skab en meditativ praksis

Første step, når man vil forandre noget, er altid at blive bevidst. Hvis du gerne vil udleve mere af dit potentiale, skal du altså i første omgang blive bevidst om, hvad der holder dig tilbage. Det kan du blandt andet gøre ved at skabe en meditativ praksis.

Det kan være et kvarter om morgenen eller om aftenen – gerne både om morgenen og om aftenen – hvor du sætter dig ned, lukker øjnene og fokuserer på din vejrtrækning. Samtidig kan du være opmærksom på alle de tanker, der kommer op for dig, mens du mediterer. Lad være med at tænke videre over dem, men bemærk blot, hvad der optager dit sind.

2. Bliv din egen bedste ven

Det kræver mod at udleve dit fulde potentiale. Og for at være modig har du brug for tillid. Det drejer sig først og fremmest om tillid til dig selv. Derfor er det vigtigt, at du bliver din egen bedste ven.

Du skal vide, at du har din egen ryg, både når det går godt, og når det går knapt så godt. Det handler om at tale pænt til dig selv i tankerne og undgå at slå dig selv oven i hovedet – og her mener vi hverken fysisk eller mentalt. Det kræver bevidsthed og øvelse, så vær tålmodig med dig selv!

3. Udforsk din seksualitet

For mange af os afspejler vores rolle i soveværelset vores rolle i livet. Hvis du for eksempel har svært ved at give dig hen til en partner, vil du nok også have svært ved at give dig hen andre steder i livet. Og det kan være en blokade i forhold til at udleve dit fulde potentiale. Det samme gælder, hvis du oplever, at du er meget passiv og har svært ved at tage kontrol og handling.

Du kan udforske din seksualitet på mange forskellige måder og på mange niveauer. For nogle er det nok at bringe lidt legetøj ind under dynen, mens andre er mere eventyrlystne og har mod på at prøve alt af lige fra rollespil til gangbang. Du skal finde dit sted på spektret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *