Blogging

Få mere gang i din blog ved at bruge sociale medier

Man kan tjene penge ved at spille online casino, hvilket du kan se mere om her. Og så kan det være en fin indtægt at blogge, fordi man kan tjene penge på affiliate links, reklamer og sponsorater. Men det er ikke til at komme udenom, at jo flere læsere du har, jo flere penge kan du tjene. Det er bare mere relevant for virksomheder at reklamere på din blog, hvis der er mange mennesker, som ser det, modsat hvis det kun er dine forældre og moster Ulla, der læser hvad du skriver derinde.

Det er ikke helt ligetil at få en masse læsere. Du kan skrive nok så interessante, velskrevede, sjove, berigende eller underholdende blogindlæg – hvis folk ikke ved, din blog findes, bliver teksterne ikke læst. Derfor giver det god mening at være til stede på de sociale medier, hvis du har en blog.

Hvis du ikke allerede har en, så lav en Instagram-profil og en Facebook-profil til din blog. Begynd at poste indhold, som relaterer sig til emnerne på din blog og brug relevante hashtags. Hvis du poster kontinuerligt, vil du med tiden helt sikkert opleve, at folk begynder at følge dine profiler på de sociale medier og hvis du kan lide, hvad du laver, vil de også begynde at følge med på din blog.