Annonce

Nem rengøring med disse 5 tips

Rengøring behøver ikke være svært og tidskrævende. Den daglige rengøring kan ofte overståes på ganske kort tid. Dette gør sig især gældende, hvis du er effektiv og bruger nedenstående gode råd, der kan hjælpe dig med både rens af køkken, badeværelse og tæpperens.

Brug tennisbolde til at vaske dine dyner og fjerne skrammer fra dit gulv

En tennisbold kan bruges til at hjælpe fyldet med dyner i at samle sig i det ene hjørne, når det bliver maskintørret. Smid blot et par tennisbolde ind i maskinen med din dyne og start cyklussen.

Tennisboldens kraft stopper ikke der. Hvis du har uønskede skrammer på dit trægulv, kan du bruge en tennisbold til at gnide området forsigtigt. Hvis ridset er særligt stort, kan du prøve at tilføje lidt bagepulver til området, gnide det med tennisbolden og derefter tørre eventuelle rester af med en fugtig klud.

Fjern vandhane og stålpletter med citron og salt

Hvis det efterlades for længe, ​​kan hårdt vand efterlade hårde pletter på rustfri ståloverflader og vandhaner. Selv efter rengøring af disse overflader, hvis vandet efterlades til at lufttørre, vil du få rester af pletter.

Rengøring af dit rustfri stål med citroner er en fantastisk måde at fjerne disse rester på, da citronsyre vil skære igennem næsten alt snavs og vil også efterlade dit hjem med en frisk og citronagtig lugt. Kombinationen af ​​citronsyre fra citronen med salt skaber en perfekt skrubbeformel, der efterlader dine vandhaner og områder i rustfrit stål til at se ud som nye uden at være for slibende.

Trin 1: Skær citronerne i halve.

Trin 2: Drys salt omkring det område, du vil rense.

Trin 3: Rengør vandhanen eller stålet med citronhalvdelene.

Trin 4: Skyl med varmt vand for en skinnende, stribefri finish.

7. Rengør dine fodlister med tørreplader

Tørretumbler kan være et effektivt værktøj til at holde et rent hus – selv efter at de er blevet brugt. At køre et tørrelagner langs dine fodlister hjælper med at afvise støv, samtidig med at dit værelse lugter som frisk vasketøj.

Du kan også bruge tørrepladerne til at fjerne støv fra persienner, spejle og endda lysekroner eller sarte lysarmaturer.

8. Brug en gummiskraber til at fjerne hår fra dit tæppe

Hvis du har et hus fyldt med børn og kæledyr, kender du kampen med at forsøge at fjerne hår fra tæpper, tæpper og polstrede møbler. Nogle gange skærer støvsugning det bare ikke, men dette rensetip vil.

Brug din pålidelige badeskraber til at skrabe over dine tæpper eller tæpper for at løfte indlejrede hår og støv, der bliver skubbet ned af støvsugeren. På grund af formen er gummiskraber også gode til at fjerne snavs eller støv fra hjørnerne af dit værelse.

9. Rengør din sofa med bagepulver

En masse rengøringstips på internettet vil uden tvivl omtale bagepulver i en eller anden form. Det fantastiske ved bagepulver er, at det er superabsorberende, hvilket gør det til et fantastisk værktøj til at fjerne vedvarende lugte eller uønskede lugte i dit hjem.

Trin 1: Børst sofaen for at fjerne snavs eller snavs.

Trin 2: Drys bagepulver på det område, du vil rense.

Trin 3: Lad det sidde i omkring 20 minutter eller deromkring.

Trin 4: Støvsug bagepulveret.

Denne metode kan bruges på alle bløde møbler, herunder tæpper, tæpper, gardiner og endda kæledyrssenge.

1Brug cola til at fjerne seje pletter

Cola er almindeligt brugt i husholdningen for at slippe af med rust og støv, men det kan også bruges til andre pletter. Cola indeholder fosfor- og kulsyre, hvilket gør det til en yderst effektiv rengøringsopløsning.

Den mest populære måde at bruge cola som et effektivt rengøringsværktøj på er på badeværelset. For at hjælpe med at få dit toilet knirkende rent, behøver du kun en dåse sodavand og en toiletbørste.

Trin 1: Hæld colaen rundt om kanten og lad den flyde ned i skålen.

Trin 2: Lad det sidde i cirka en time.

Trin 3: Skrub eventuelle genstridige pletter af med toiletbørsten.

Trin 4: Skyl toilettet – og du er færdig!

Har du andre gode tips? Så er du velkommen til at dele dem med os i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *