Annonce

10 trin til en sundere og pænere hud

Vil du gerne have en pæn og sund hud, der holder sig und langt op i alderen? Så bør du læse med her, hvor du får en lang række gode råd til en flot hud – vel at mærke uden mørke rander under øjnene eller hyppige besøg på en kosmetisk klinik.

Undgå hudplejeprodukter, der indeholder parabener m.v.

Problemet er, at for at se yngre ud – tror vi så meget på mirakelcremer, at vi er villige til at forgifte os selv. Vi påfører disse i vores hud og håber, at de vil få os til at se yngre ud og få rynkerne til at forsvinde.

Nå, du skal vide, at det er bevist af videnskabsmænd, at for det meste består disse mirakelcremer ikke kun af giftige og kræftfremkaldende ingredienser, men også 0% sunde fedtsyrer, vitaminer og mineraler, som din hud virkelig har brug for.

Lær hvordan du håndterer stress

Ved konstant stress forstyrres blodtilførslen til fordøjelsessystemet og transporten af ​​næringsstoffer til væv og celler, fordi al opmærksomheden og energien konstant er på musklerne. Det udmatter også musklerne.

Her er 9 enkle trin til, hvordan du kan reducere stress naturligt, men du vil måske læse mere om dette emne Sådan bekæmpes stress og depression naturligt.

Skift livsstil

Reducer rygning, alkohol og kaffe.

Sund diæt

Se over din kost. Du kan lide af fødevareintolerance og fødevareallergi. I tilfælde af fødevareintolerance er den ufordøjelige mad en gift på kroppen, der påvirker nervesystemet negativt.

Har du brug for hjælp til en sund kost, så kan du bestille dine dagligvarer online og få rabat med en Gorillas rabatkode.

Mindre sukker

Reducer forbruget af sukkerprodukter, da de forårsager forsuring af kroppen. Betændelse og forskellige alvorlige sygdomme opstår i et surt miljø. Endnu mere skader overskydende sukker også nervesystemet.

Flere vitaminer, mineraler, fedt og aminosyrer

Lad dine niveauer af vitaminer, mineraler, fedt og aminosyrer måles så meget som muligt. Manglende mikro- og makronæringsstoffer kan forårsage angst i kroppen, så kroppen har simpelthen ingen stoffer til at holde den kørende og bygge sig selv op.

For eksempel består hjerneceller af en stor mængde fedt. Hvis en person ikke spiser fedt som fiskeolie, olivenolie, hampolie, valnøddeolie (omega 3, 6, 9 fedtstoffer), så er hjernen panisk, fordi der ikke er noget væsentligt stof for hjerne- og hjerneaktivitet.

Drik mere vand

Fysisk træning

Bevæg dig mere! Fysisk bevægelse er det bedste værktøj til at frigive negative energier og en hormonserotoninproducent. Bevægelsen forbrænder sukkeret i kroppen (kalorier). Forbrænding af sukker (kulhydrat) frigiver energi i kroppen.

Eliminer mulig skjoldbruskkirteldysfunktion og mulig anæmi

Derudover vil du måske måle og eliminere mulig skjoldbruskkirteldysfunktion og mulig anæmi. Fordi C-vitamin og jernmangel, gær og dysbiose er sygdomme, der også forårsager søvn- og angstlidelser samt depression.

Prøv naturlig depression og angstdæmpende kosttilskud

I mindre alvorlige tilfælde, før kemiske antidepressiva, prøv naturlige angstdæmpende kosttilskud som:

• B-vitaminer

• D-vitamin

• Magnesium

• Ashwagandha

Balancer din tarmmikroflora

Derudover bør tarmmikrofloraen være i balance, da metaboliske abnormiteter er hovedårsagen til depression.

  • For det første ville det være en fordel at rense tarmene (fin- og tyktarmen) med fiberrige fødevarer eller kosttilskud og afgifte din krop. Læs mere om de bedste måder at rense din krop fra affaldsprodukter og tungmetaller.
  • Eliminer parasitter med antiparasitære planter (græskarfrø, sort valnød, Neem, Pau D´Arco).
  • Tilføj anti-inflammatoriske midler såsom curcumin (anvendes også til behandling af depression), mælkebøtte, vitamin D3.
  • Erstat skadelige bakterier med nyttige ved at spise probiotiske fødevarer såsom syrnede grøntsager, surkål, sur mælk lavet af rå mælk og kefir.
  • Syrnede produkter giver muligvis ikke den nødvendige mængde probiotisk kultur til at dække hele tarmkanalen med gavnlige bakterier. I dette tilfælde kan du også bruge probiotika f.eks. mælkesyrebakterier som kosttilskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *