Markedsføring

Vækst din serviceforretning

(sponsoreret indhold)

Hvis du har en serviceforretning som en frisør, cafe eller måske ejer du et taxiselskab så har du sikkert interesse i at vækste din forretning. Fælles for alle denne type virksomheder er dog at de i modsætning til handelsvirksomheder sjældent har sælgere eller markedsføringsfolk ansat eller fået uddannelse i det.

I dette indlæg ser vi på hvordan du kan vækste din forretning

Selvom du er dygtig til dit fag er det ikke ensbetydende med at du er god til at sælge dig selv eller markedsføring og det er et stort problem for mange der ejer en servicevirksomhed.  Især mindre virksomheder hvor du måske kun er dig selv eller et par ansatte, ville det være en stor udskrivning at hyre en ekstern til at hjælpe.

Måske ønsker du heller ikke at din virksomhed skal vokse med flere ansatte og lokationer, måske har du faktisk mere lyst til at nyde den frihed det kan være at være ens egen chef.

Her handler det ofte om at få et godt navn lokalt, så lokale vil anbefale dig til andre. Facebook, Google My Business, Lokalaviser og husstandsomdelte reklamer er blot nogle af mulighederne og du skal huske at design og tryk af en god flyer måske kun koster 50 øre pr stk og så 50 øre til omdeling. Har du 10.000 kan du derfor ramme 10.000 lokale borgere der nu har set dit tilbud.

Du kan se et eksempel her