Blogging

Succes som micro-influencer

(sponsoreret indhold)

Bloggere har været en yderst udbredt indflydelseskanal det sidste årti. Tendensen viser naturligvis, at jo større en blogger bliver, dets mere koster det for et firma at få ham eller hende til at gøre reklame for et givent produkt eller service.

Netop derfor er flere og flere brands og firmaer begyndt at lave samarbejder med såkaldte micro-influencers i stedet. Som navnet antyder, så er en micro-influencer en person med en lidt mindre følgeskare. Typisk er de Instagrambaserede og har et følger-antal på mellem 2000 og 10.000 personer.

Flere og flere micro-influencers er faktisk så succesfulde, at de delvist kan leve af det.

Kunne du tænke dig at tjene penge på at poste lækre billeder på Instagram? Så læs med her!

  • Start med at finde din egen niche. Det kan være emner som mode, bolig, kost eller børn. Derfor kan du naturligvis godt ligge billeder op af andre ting, men sørg for at være tro mod din stil og dit emne.
  • Tag gode og skarpe billeder. De bedste billeder fanges i dagslys og kræver mange forsøg. Vælg derefter et gennemgående redigeringsfilter, som du altid bruger på dine billeder. Det skaber en genkendelig visuel tone og et overordnet lækkert feed.
  • Tænk over dine captions (dvs. teksten til billederne). Skriv korrekt, inspirerende og i en passende fyndig længde. Husk på, at det ikke er en blog – undgå for enhver pris lange romaner under hvert billede!
  • Begynd at følge folk, som du tænker, har de samme interesser som dig selv. Du kan også søge efter lokation og udvælge folk fra dit lokalsamfund, som vil finde dit indhold relevant og inspirerende.
  • Når du har opbygget en følgeskare på knap 2000, kan du begynde at kontakte virksomheder, som du tænker vil kunne få succes inden for netop din målgruppe.

Hvis du får succes på instragram, vil du hurtigt begynde at få et væld af produkter tilsendt fra diverse virksomheder. Det kan måske på sigt kræve, at du er nødt til at finde dig en større lejlighed. Hos laaneberegneren.dk kan du undersøge dine muligheder for et andelsboliglån. En større bolig giver også mulighed for at etablere et hjemmekontor, så du rigtig kan udfolde dine kreative evner og måske forvandle din micro-influencer virksomhed til noget større…