Blogging

Tjen penge online på gammelt tøj

At tjene penge online, er ikke svært i dag. Du kender garanteret til blogs og investeringer, men har du hørt om upcycling af gammelt tøj? Hvis du kan lide at udfolde dig kreativt, kan upcycling være noget for dig.

Din lokale genbrug

Der er stor forskel på genbrugsforretninger, men det gode ved upcycling er, at det i virkeligheden ikke stiller store krav til tøjet. Med upcycling laver du nemlig tøjet om, så det bliver federe end det var før.

Derfor behøver tøjet ikke at være pænt til at starte med. Dog er det en fordel, hvis stoffet er i god kvalitet. Vil du gerne tjene penge på upcycling, kan det være smart at købe en hel del tøj, som du kan sy om og sælge. Få et mobillån her og køb tøj i din lokale genbrug.

Hvor vil du sælge?

Hvis du gerne vil tjene penge på upcycling, må du nødvendigvis finde en god platform, som du kan sælge fra. Dette kan blandt andet være Instagram, da der her er mange potentielle kunder.

Få et hurtigt SMS lån her, så du kan komme i gang med at købe tøj, som du kan tjene penge på at sælge, når du har gjort det sejere.