Blogging

Er din computer gået i stykker?

Tjener du penge online, er det vigtigt, at du har en fungerende computer. Er din computer gået i stykker af den ene eller den anden grund, skal du hurtigt have en ny computer, som du kan arbejde igen.

De skrøbelige computere

Der skal ikke meget til før en computer bukker under. Det kan for eksempel være, hvis du taber den uheldigt, eller du spilder et glas vand ud over tastaturet.

Tjener du penge online, er din computer dit vigtigste arbejdsredskab. Er din computer gået i stykker, kræver det derfor, at du får din computer repareret eller, at du køber en ny.

Hvis du mangler penge

Det er ikke alle, der har råd til at købe en ny computer. Er du registreret som dårlig betaler, kan du tage et RKI lån. Du skal dog huske at tænke dig grundigt om, før du låner penge.

Er du registreret som dårlig betaler, er det vigtigt, at du lægger en plan for, hvordan du får betalt pengene tilbage. Du skal helst ikke ende med en endnu større gæld, og dette kræver, at du er grundig med, hvilket lån du optager. Kig på renter og gebyrer. Det er ikke alle lån, der er gode at optage.