Annonce

Sådan “sælger” du dig selv: Dating for begyndere 

Online markedsføring kan på mange måder sidestilles med at date, det handler nemlig – i overført forstand – om sælge sig selv. At sælge sig selv, skal i denne sammenhæng naturligvis ikke forveksles med økonomiske foretagender, men derimod forstås sådan, at når du dater online, er det lidt ligesom at sælge en vare, som skal få potentielle partnere til at blive interesseret i dig. Men det kan være ganske svært at komme i gang med at date, og savner du lidt inspiration eller kyndig vejledning, kan du her læse mere om, hvordan du optimerer dit dating-game.  

Hvis du har forsøgt dig med online dating før, så har du sandsynligvis også erfaret, er det ikke er så nemt, som det tilsyneladende ser ud til. At date online kan være lidt af en gråzone, for hvordan tager du dig bedst ud, og hvordan sikrer du dig en oplevelsesrig og behagelig date med en kompatibel partner?  

Man kommer længst med ærlighed 

Succesfuld dating forudsætter en vis form for gennemsigtighed, og dette gælder selvfølgelig også for dine potentielle partnere. Hvis du leder efter et seriøst parforhold, bør du derfor stræbe efter at være så ærlig som muligt.  

Du kan ganske vist ikke garantere dig imod, at potentielle partner, som du møder online, vil være ærlige som dig selv, og derfor bør du også være opmærksom på, om de potentielle partnere virker oprigtigt.  

Når det kommer til online dating, og dating i det hele taget, er en af de største forcer at kende sig selv og derfor bør du også overveje, hvad du reelt søger i en potentiel partner. Du kan spare dig selv for en masse dårlige dates, hvis du på forhånd kan frasortere de, som ikke møder dine ønsker og behov via deres profiltekster.  

Kærlighed kommer til den der mindst venter det 

Uanset hvor berigende online dating kan være, må du ikke fornægte det fysiske møde. Selvom du dater online, er der altså mange andre muligheder for at møde en potentiel partner – også i den virkelige verden.  

Måske har du før fået sex på Lolland-Falster, som har givet dig en masse nye bekendtskaber. Og måske vil du med escort på Bornholm endda kunne møde en partner, som du ellers aldrig ville have stødt på online.   

Opdater din dating-profil 

Din dating-profil bør i høj grad afspejle dig som person, og de fleste datingmedier tillader dig at udforme en fyldestgørende beskrivelse af, hvad du søger i en potentiel partner, og hvad du selv kan tilbyde vedkommende.  

På denne måde kan du for så vidt muligt navigere udenom personer, som ikke lever op til dine krav og forventninger.  Din profil-tekst bør ligeledes afspejle et ærligt billede af dig, som dermed giver andre mennesker muligheden for at afkode, hvad du søger og hvem du er.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *