Blogging

Mangler du penge, når du skal ud med dine venner?

En stor del af det at være ung, handler om at hænge ud med sine venner og have det sjovt. Ofte mødes man ude i byen eller også indeholder festlighederne mad og drikke. Ingen af disse ting er desværre gratis.

Vær forudsigende

Hvis du gerne vil sikre dig, at du ikke mangler penge til at gå ud med dine venner sidst på måneden, kan det være en god idé at være forudsigende. Lav en ekstra konkurrence på din blog, så du tjener lidt flere penge eller lad være med at bruge penge på tøj den måned.

Har du ikke været forudsigende, så du lige pludselig står og mangler penge lørdag aften, kan du optage et weekendlån. Men tænk dig grundigt om!

Tænk smart

Inden du låner penge, skal du tænke dig grundigt om, så du er sikker på, at du kan betale pengene tilbage. Lån penge hurtigt, men husk på, at kigge på renter og gebyrer for lånet.

Hvis du tjener penge online, har du gode muligheder for at planlægge dig fra at mangle penge. Du er nemlig mere eller mindre din egen chef, hvilket betyder, at du selv kan bestemme, hvor meget du arbejder, og dermed hvor mange penge du tjener.