Blogging

Design dine egne t-shirts

I dag er der rigtig mange måder, som man kan tjene penge på online. Derfor er der rig mulighed for, at du kan tjene penge på noget, som du rent faktisk godt kan lide at lave.

Sælg dine designs på nettet

Der findes flere forskellige hjemmesider, som fungerer på denne måde: Du sender et design ind. Folkene bag hjemmesiden sætter dine design på en trøje og sælger dem online. Efterfølgende får du en vis procentdel af betalingen.

Dette betyder, at du kan tjene penge på at lave designs uden at have nogle uddannelse eller blive ansat af en arbejdsgiver. Hvis du kan lide at tegne, kan dette derfor være en rigtig sjov mulighed for at tjene penge. Har du tjent nok penge, kan du for eksempel rejse en tur til Tyskland.

Et program at tegne i

Når du skal lave designs til t-shirts, er det en rigtig god idé at bruge et program til computeren, som du kan tegne i. Tegner du ikke i forvejen i et computerprogram, kan det godt tage noget tid at lære programmet at kende.

Heldigvis findes der mange guides på nettet, så du kan lære at bruge de nye programmer. Så er det bare med at komme i gang med at tjene penge online!