Blogging

Hent inspiration i dine pauser

Nogle gange kan det være svært som blogger at vide, hvad man skal skrive om. Hvis man lever af at blogge, bliver det til mange artikler om ugen, og derfor kan det være svært at blive ved med at finde på nye ting.

De praktiske gøremål

Hvis du mangler inspiration, er det ikke nødvendigvis løsningen at blive ved med at sidde ved dit arbejdsbord og forsøge at komme på nye idéer. Her er det en godt at komme op og i gang med at lave andre ting, som kan lede tankerne hen på nye muligheder for indlæg.

Det kan være smart at ordne nogle praktiske gøremål, som får tankerne til at vandre. Her kan du få idéer til, hvad du kan lave, mens stegen er i ovnen.

Brug dine venner og familie

Hvis dine tanker kører i ring, om de samme dårlige idéer kan det være en god idé at spørge venner og familie til råds. De har ikke været igennem samme arbejdsproces med din blog, og kan derfor se tingene med andre øjne.

Desuden kender dine venner og din familie dig godt, og det kan derfor være, at de kan gøre dig opmærksom på nogle ting om dig selv, som du ikke selv var klar over.