Blogging

Invitér de andre bloggere med på tur

Hvis du gerne vil blive en stor blogger, kan det være en  god idé at skabe dig et godt netværk. Der er helt sikkert mange søde bloggere derude, som det kunne være rigtig hyggeligt for dig at møde.

Bare tag kontakt

Der er sikkert mange, som sidder med en idé om, at det kunne være rigtig hyggeligt at planlægge en tur, hvor de, der er med, er bloggere. Når man arbejder som blogger, har man nemlig ikke på den måde faste kolleger. Derfor kan det hurtigt blive ensomt, og det er derfor godt at lære andre bloggere at kende.

Desuden gælder det, at andre, som blogger, kender til de udfordringer og fordele, der kan være ved blogging. Derfor har I allerede meget tilfælles fra starten af.

Et godt sted at hente inspiration

Det kan være rart at hente inspiration fra andre. Hvis man lever af at blogge, kan man sommetider føle, at man løber tør for ting at skrive om. Her er det fedt at have nogle at henvende sig til, som kan hjælpe med at komme på idéer.

Hvis du planlægger en tur med andre bloggere, kan du med fordel også foreslå din ven eller din kæreste, at han tager på herretur.