Blogging

Har du styr på din økonomi?

Er du blogger, kan du hurtigt blive vant til de gode penge, som man kan tjene. Ikke desto mindre kan din løn svinge meget fra måned til måned. Dette kan gøre, at du pludselig mangler penge.

En dyr livsstil

Har du vænnet dig til at tjene mange penge, er det ikke mærkeligt, at du fører en livsstil efter dette. Har du en måned, hvor du tjener færre penge, kan det betyde, at du kommer til at bruge flere penge, end du egentlig har.

Hvis du er vant til at gå på restaurant og købe dyrt tøj, er det ikke sikkert, at den lavere løn kan dække de store udgifter. Se alle kviklånene, hvis du overvejer at låne penge. Det er ligeledes muligt at optage kviklån trods RKI.

Hold skarpt øje med din økonomi

Vil du gerne undgå at komme i en situation, hvor du bruger flere penge, end du har, er det vigtigt, at du holder øje med din økonomi. Som blogger er lønnen sjældent fast, og dette  kan sommetider overraske.

Både positivt hvis du har flere penge på kontoen, end du regnede med, men også negativt. Er du blogger, kan det derfor godt betale sig at starte en god opsparing.