Tjen penge online

Har du styr på bitcoins?

Overvejer du at investere i kryptovaluta? Efter en længere periode med faldende kurs, stiger kursen på bitcoins nu igen. Dette skyldes blandt andet globale regulativer. 

Hvad er bitcoins egentlig?

Der har været meget snak om bitcoins specielt de sidste to år. Dette skyldes sandsynligvis bitcoins ekstremt hurtigt stigende kurs i vinteren 2017. Men selvom der har været meget snak om emnet, er det de færreste der egentlig ved hvad bitcoins er.

Bitcoin er en kryptovaluta, og dermed et digitalt aktiv. Bitcoin er opfundet med det formål at fungere som et online byttemiddel. Der findes altså ingen bitcoinsedler eller -mønter, ligesom der gør i andre valutaer. En anden forskel fra de mere gængse valutaer er, at kryptovalutaer er decentraliserede. De er altså ikke knyttet til nogen bestemt stat, og der er således ikke en centralbank, som regulerer kursen. Dette har ført til ekstreme udsving i kursen for bitcoin, som fra den ene dag til den anden har svinget helt op til 10%. Nu tyder det dog på, at bitcoin går en mere stabil fremtid i møde.

En mere stabil kurs

Grunden til at kursen for bitcoin i fremtiden vil blive mere stabil er, at der vil komme globale regulativer inden for kryptovaluta. Med globale regulativer, bliver der mindre risiko for store tab ved investering, hvilket endnu engang gør bitcoin attraktivt for mange. Der er mange måder, man kan blive god til at investere sine penge på. En af måderne kan blandt andet være computerspil. Læs mere her og find ud af hvad gaming og investering har tilfælles.