Tjen penge online

Har du brug for flere penge end SU?

Er du studerende og har brug for nogle ekstra penge? En måde man kan skaffe det på, uden at gå på kompromis med sin fritid, er ved investeringer. Der kan naturligvis investeres i aktier og obligationer, men hvis du er på udkig efter en anden slags investering, er kryptovaluta måske noget for dig.

Bitcoins ekstreme kurs

Du har sandsynligvis hørt om bitcoins, som var på alles læber i december 2017. På dette tidspunkt var kursen på én bitcoin nemlig 19.000 dollars svarende til omkring 127.644 danske kroner. Kursen var steget ekstremt meget over en kort periode, og dette varede da heller ikke ved. I løbet af 2018 var kursen faldende, og folk talte om, at bitcoins var et overstået kapitel. Men nu tyder det på, at bitcoins endnu engang kan blive en god investering.

Derfor er kursen stigende

Der bliver især talt om to årsager til, at kursen på bitcoins nu igen er stigende. Kryptovalutaer er uregulerede. Det vil sige, at der ikke er nogen bank, som sørger for at stabilisere kursen, hvad der ellers normalt er ved valutaer. De næste par år vil der dog komme regulativer inden for kryptovalutaer, hvilket vil føre til mindre risiko for tab, og dermed en mere attraktiv investering for de fleste.

En anden grund til at kursen på bitcoins er stigende, kan være at Facebook har meldt ud, at de i 2020 vil lancere deres egen digitale valuta. Valutaen kommer til at hedde Libra, og er ikke en kryptovaluta, men udmeldingen giver alligevel folk tro på, at kryptovalutaer er kommet for at blive. Læs mere om emnet.