Blogging

Bliv klogere på shopping online

Hvis du er interesseret i blogging, har du sandsynligvis prøvet at handle online. Det kan endda være, at du har en rabatkode, som folk kan benytte på bestemte hjemmesider. Eller måske modtager du tøj gennem et firma, som du skal reklamere for.

Online shopping er overskuelig shopping

Ligegyldigt om du blogger eller ej, har du sandsynligvis prøvet at købe tøj på nettet. Det er fedt, fordi man har et stort udvalg, og man har mulighed for at besøge flere butikker ved få klik.

Desuden er det en meget overskuelig måde at shoppe på, fordi man kan vælge underkategorier som farve eller pris. Dog har online shopping nogle konsekvenser. Har du eksempelvis overvejet, hvad der sker med de fysiske butikker? Det kan du se her.

Hvad med klimaet?

En anden ting som, du måske har overvejet, når du shopper online, er, at online shopping ikke er specielt godt for klimaet. Tøjet bliver nemlig ofte transporteret langvejs fra til at starte med. Når det først er kommet til Danmark, bliver det desuden kørt hen til en pakkeboks eller måske til din hoveddør.

Selvom det sandsynligvis ikke er realistisk, at folk stopper med at shoppe online, er det værd at overveje, om vi skal skære ned på forbruget. Eller finde løsninger til mere grøn transport.