Tjen penge online

Vil du begynde at investere?

Flere penge mellem hænderne er altid dejligt, og kan opnås ved mere eller mindre hårdt arbejde. Det er naturligvis muligt at tilegne sig ved at lægge flere penge på arbejdspladsen, eller skaffe sig et andet eller tredje job, men der er også andre mindre krævende metoder.

Et godt job og hvad mere?

Hvis du har et stabilt arbejde, og er glad for forholdet mellem arbejdstid og fritid, kan investering være en af metoderne til at opnå flere penge, uden at skulle ændre på noget af dette. Man kan investere i alverdens forskellige aktier og obligationer. Vil man dog være med til at ride en nyere, digital bølge, kan kryptovaluta være noget for dig.

Hvad foregår der i kryptovalutaverdenen?

I starten af 2018 fandtes der mere end 1500 forskellige kryptovalutaer. Sandsynligvis kender du ikke til dem alle, men Bitcoin har du nok hørt om. Bitcoin oplevede i vinteren 2017 en ekstremt stigende kurs. Det varede dog ikke til længere end december, hvor kursen begyndte at falde. Nu er kursen endnu engang stigende. Dette skyldes blandt andet, at Facebook har meldt ud, at de vil lancere deres egen digitale valuta. Desuden kommer der i løbet af de næste år globale regulativer for kryptovalutaer. Læs mere om emnet.