Blogging

Et liv på farten

Lever du af at blogge? At blogge er et tidskrævende erhverv, det kræver mange timer på farten og rigtig mange timer foran computeren. Et blogindlæg kræver en del tekst, og teksten skal selvfølgelig helst være i orden. 

Som blogger kan det være svært at nå det hele, og selvom tekst er vigtigt, skal det nogle gange gå hurtigt.

Få teksten i orden

Som blogger skal tingene nogle gange gå hurtigt, derfor kan det måske halte med at få læst korrektur på dine blogindlæg, eller få skrevet teksten til den annonce, som du gerne vil have op på din blog. Er det tilfældet, så er der heldigvis hjælp at hente.

Teksten skal selvfølgelig være i orden, så dit budskab fremstår tydeligt, men hvordan er det nu lige den annonce skal formuleres? Og hvordan er det nu med de kommaer, som helst skal sættes i teksten, men hvordan er det nu med det?

Hvis du lever af at blogge, eller har det som et side sideerhverv, så er det ikke altid at tiden er til, at få læst korrektur på dine indlæg, men det er der råd for. Hos scriptomist.com/kompetencer/ kan du få hjælp til dine tekster, hvad enten det er korrekturlæsning eller tekstforfatning.

På farten

Har du den slags blog, som gør at du tit er på farten, fordi du skal til det ene event efter det andet, så er det rart at tingene er i orden. Du bruger måske meget tid på farten, og det er efterhånden ved at blive en smule upraktisk altid at have sportstasken eller den store rejsekuffert med på tur.

Med mange timer på farten er det rart at have en taske, som passer til netop det formål du skal bruge den til. Skal du kun være afsted en enkelt dag eller har du få overnatninger, er det måske rarere med en lidt mindre kuffert? En lidt længere tur kræver højest sandsynligt en lidt større oppakning. På denne hjemmeside er der et stort udvalg af rejsekufferter, og der er helt sikkert en der passer til netop dit formål.