Blogging

Sådan tjener du penge på at være kreativ

Er du en kreativ sjæl, har du mange muligheder for at tjene penge. Du kan for eksempel tjene penge ved at arbejde hjemmefra, hvis du har behov for et fleksibelt ekstra-arbejde.

Vi kunne alle sagtens bruge lidt flere penge mellem hænderne til at finansiere vores liv. Det kunne være lækkert med ekstra frihed til at gøre, hvad man har lyst til.

Tage mere i biografen, drikke øl med vennerne, købe større gaver til din kæreste, opleve mere rundt om i verden. Der er ikke grænser for, hvad man kan finde på at bruge sine penge på.

Har du lyst til at arbejde hjemmefra?

Har du nogensinde overvejet at supplere din indkomst ved at arbejde hjemmefra?

Det skal du måske overveje, hvis du har brug for de ekstra penge, du kan få om måneden. Det er afhængigt af opgavetypen og omfanget, hvad du kan tjene ved at arbejde hjemmefra. Du kan for eksempel tjene penge ved at svare på spørgsmål fra analyseinstitutter.

De udarbejder spørgeskemaer på vegne af virksomheder, der er nysgerrige efter at vide, hvad du mener om deres produkter, hvilke ord du forbinder dem med, og om det er et produkt, der appellerer til dig som forbruger.

Her kan du læse mere om, hvilke muligheder du har for at arbejde hjemmefra. Der er flere ting, der ikke kræver særlig meget af dig udover din tid og din mulighed for at sidde med en computer. Husk dog altid at betale skat af det, du får i løn, hvis ikke din løn automatisk bliver trukket i skat. Ellers kan det få konsekvenser, som der står mere om i denne artikel fra dr.dk.

Tjen penge på at være kreativ

Er du kreativ i forvejen og har nogle evner, andre har brug for? Så kan du bruge evnerne på at tjene en ekstra skilling, hvis du har lyst. Er du dygtig til grafisk arbejde, kan du for eksempel tjene penge på at designe logoer. Det er der mange mindre virksomheder, der har brug for. Ikke kun i Danmark, men faktisk flere steder i hele verden.

Er du mere en haj til videoproduktion, kan du oprette en YouTube-kanal, hvor du uploader dine videoer. Bliver dine videoer vist tilpas mange gange, kan du tjene penge på annonceindtægterne.

Hvis du har erfaring som fotograf, kan du tjene penge på at sælge rettighederne til nogle af dine billeder. Det kan både være til privat brug eller til deciderede billeddatabaser, der huser mange tusinde billeder, som blandt andet medier betaler for, at de må bruge.

Er du mere den skrivende type, der altid nød at skrive dansk-stile i skolen, kan du overveje at oprette en blog, hvor du også her kan tjene penge på annonceindtægter, hvis der da er nok, der ser den. God fornøjelse!