Annonce

Kan du tjene penge på aktier?

Nettet bugner ofte af hurtige og nemme metoder til at tjene lidt ekstra penge på, og inden for de sidste par år er det at investere i aktier faktisk blevet noget som stort set alle gør.

At tjene penge på aktier, salg og køb af kryptovaluta og andre værdipapirer er, selvom det er blevet nemt, dog stadig ikke for alle.

Det kan sagtens være at du kan tjene gode penge, men du skal også altid huske at der er en risiko for at tabe penge. Overvejer du om du kan tjene penge på aktier, så læs med her.

Find ud af hvor meget du vil bruge

Med de mange nye investeringsprodukter er det faktisk muligt at komme igang med at investere for bare et par få hundrede kroner om måneden. Du kan selvfølgelig også vælge at investere mange hundredetusinde kroner, det er helt op til dig.

Det er dog vigtigt at du hele tiden har for øje at du låser dine midler, og at du kan risikere at miste dem. Derfor skal du fra start af gøre dig klart hvor mange penge du ønsker at investere, samt hvad du gør ved tab, om du f.eks. ønsker at investere yderligere penge osv. Et godt råd er aldrig at bruge mere end du kan undvære.

Forstå de forskellige platforme

Din bank har helt sikkert et eller flere investeringsprodukter, og på nettet kan du også finde forskellige handelsplatforme. Du kan f.eks. handle kryptovaluta på handelsplatformen Markets.com, og så er der den populære E-toro.com, Nordnet og mange, mange flere.

Nogle af dem er danske, andre udenlandske. De har også alle forskellige funktioner og adgang til forskellige børser osv. Det er en god ide at bruge noget tid på at forstå de forskellige platforme, finde ud af hvordan de virker og så vælge den du syntes der passer bedst til dig. 

Spred risikoen ud

Det bedste du kan gøre, er at investere i noget du forstår, for så ved du også hvad der påvirker markedet, og hvad der evt. kan få aktierne til at gå op og ned. Dermed er det dog ikke sådan at du bør lægge alle dine æg i en kurv. Uanset din risikoprofil så får du ofte mest ud af at sprede dine midler ud på flere forskellige aktier. 

Du kan så med fordel vælge nogle du føler dig sikker på, og så måske tilføje nogle chancer hist og pist. 

Gør det selv eller få hjælp

Der er mange der får hjælp til at investere, ved faktisk at overlade det til andre, det kan også være en fin løsning hvis du ikke selv har lyst og tid til at sætte dig ind i markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *