Annonce

Vækst i lageret hos leverandør af slanger og løsdele

Der er mange måder at vokse på. Eller vækste, som det kaldes på moderne dansk. Når en virksomhed vokser, så betyder det at den har succes og udvider med flere medarbejdere eller større lokaler. At økonomien går den rigtige vej, nemlig opad. Hvis man vil skabe en virksomhed, som har potentiale til vækst, så skal man kende markedet og have blik for hvad der mangler. Men først af alt skal man have en passion for det man laver, og et indgående kendskab til sit produkt.

Der kan være stort potentiale for vækst, hvis man er underleverandør til de store på markedet. Her er der ofte gode ordrer at hente. Hvis man tager et kig på Fontenay, så har de fundet en niche, der giver godt afkast, ved at levere slanger og koblinger til industri og landbrug. Takket være et lager med over 30.000 enheder, kan Fontenay levere alt fra TW koblinger til et frisk spulehoved. Det er ikke dårligt klaret, og temmelig godt tænkt i udgangspunktet.

Den gode idé

Langt fra alle de store succeser, med høj vækst på bundlinjen, er kommet ud af en god idé. Som regel er der tale om en virksomhed, der laver det som de er dygtige til, og nærmest snubler ind i succesen. Her er det vigtigt at der kommer folk ind over, som har erfaring i at styre virksomheder i vækst. Det kan betale sig at supplere ledelsen med eksperter.

Når en virksomhed som Fontenay har succes, så skyldes det dels, at de er hamrende dygtige til det, de laver, dels at de har ramt et hul i markedet, hvor efterspørgslen er stor. Ofte er det svært at sætte vækst og succes på formel. Og det er måske egentlig meget rart. Lidt magi skal der dog være plads til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *