blogging
Annonce

Tjen penge ved at blogge om gaming

Er du vild med at game, og har du lyst til samtidig at prøve at tjene penge på det? Så kan du overveje at starte en blog om gaming, og netop det dykker vi ned i her, så læs med og få gode råd til at komme i gang med at blogge. 

I starten var blogging noget, man gjorde for hyggens skyld og for at dele et interesseområde med andre. I dag er der stadig et element af det, men mange har fået øjnene op for, at der kan være mange penge at tjene ved at blogge. 

Gør dig umage med dit indhold 

På din gamingblog kan du skrive om alt, hvad der vedrører gaming. Du kan f.eks. teste spil, gamer sæt, skærme og konsoller, og du kan skrive om nye tendenser indenfor gaming. Nogle artikler kan henvende sig til nybegyndere, mens andre kan være målrettet erfarne spillere. 

Men hvordan tjener man penge på at blogge? Det kan ske på flere måder, men af de mest populære måder er at tilbyde annoncører at få deres annonce på din blog mod, at de betaler dig penge. Det lyder måske besværligt at skulle håndtere det, men det kan gøres gennem forskellige annoncenetværk, hvor det, når først man har sat det op, kører af sig selv, og man kan læne sig tilbage og se pengene rulle ind. 

Modtag produkter mod omtale 

En anden måde kan være at modtage produkter eller betaling for at omtale dem på bloggen. Dette er også en meget benyttet metode, som mange bloggere har fået smag for. Her skal du være opmærksom på at nævne, at der er tale om reklamelinks, da det ellers vil være i strid med markedsføringsloven. 

Det visuelle er vigtigt, når man vil have følgere på sin blog, og du må derfor sørge for at skabe en side med et flot design og også være opmærksom på, at billederne er af høj kvalitet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *