Annonce

Køb dine aktier på en aktiesparekonto

Hvis du handler med aktier og ikke ved hvad en aktiesparekonto er, så går du glip af noget! Er du først lige begyndt at investerer i aktier, eller overvejer du måske og skal til at i gang med det? Så er der nogle klare fordele du kan bruge, få at betale mindre i skat af dit store overskud. Jeg vil anbefale alle der skal investere at oprette en gratis aktiesparekonto, som du kan bruge til at investerer i aktier med. Det vil jeg gøre fordi, der er rigtig mange fordele at hente ved aktiesparekontoen.

Regering oprettede den i 2019 og det gjorde de for at give danskerne mere lyst til at investerer deres penge og opsparing i aktier. De har derfor vedtaget en konto, som du kan investere med i aktier og diverse valutaer. Når du køber og sælger aktier igennem din aktiesparekonto og der laver et overskud, så skal du altså kun betale 17% i skat af overskuddet. I forhold til hvis du køber det igennem din bank eller på et frit depot, så skal du altså betale hele 27% af overskuddet.

Men en anden rigtig fed ting de har lavet med aktiesparekontoen, er at du ikke længere behøver at indberette dit overskud eller underskud til skat, når året er gået. Det gør kontoen helt automatisk for dig når året er ved at være ovre. Der er derfor ingen fare for at du ender ud med et skattesmæk, det er faktisk en af de største grunde til vi danskere ikke vil investere i aktier.

For vi har nok alle prøvet at være inde på skats hjemmeside og skulle indtaste noget i vores selvangivelse, det er aldrig nemt og det bliver det nok hellere aldrig. Derfor er det en kæmpe bonus du ikke længere behøver at tænke over det, når du investerer via din aktiesparekonto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *