Blogging

Find den bedste sushi i København

Det kan være svært at finde den bedste sushi i København, når der er så mange spændende steder og varianter at vælge mellem. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du skal tænke, når du skal finde frem til det bedste sushisted, så du får kvalitet til en god pris, når du skal spise sushi.

Hvad er kvalitetssushi?

Sushi handler som så meget anden mad om kvalitet. Det er vigtigt, at man finder et sted, der går højt op i at producere lækker mad til god kvalitet, så man kan få den bedste mulige madoplevelse ud af sit måltid. Der findes sushi i alle prisklasser, og hvad man får for sine penge, er faktisk meget forskelligt.

Sushi er en madret, der stammer fra Japan. Som regel består sushi af et tyndskåret stykke rå fisk med edikkeris og tang. Dette stykket dypper man så i soyasauce. Der findes mange forskellige typer sushi, og nogle stykker, er måske lidt mere avancerede, end andre. Der findes for eksempel sushi, der er med unagi, eller søpindsvin, der er en stor delikatesse i Japan, Det er dog ikke dette du finder på en gennemsnitlig sushirestaurant i København.

I Danmark og København, er vi glade for klassisk sushi med et moderne twist, eller såkaldet fusion. Det er for eksempel ikke uvanlig at finde sushi med ingredienser som creem cheese eller røget ål i København, men man kan som altid få alle de klassiske stykker sushi, som nigiri laks eller hosomaki. Nogle gange er det bare spændende at få prøve noget nyt og spændende.

Kvalitetssushi er lavet med ris, eddikkeblanding og ikke mindst fisk af høj kvalitet. Hvilken type soyasauce du får til din sushi, har faktisk også meget at sige for smagen i sidste ende.

Hvis du går op i bæredygtighed, så er det en god ide at kigge på steder, der serverer sushi med bæredygtig fisk.

Find din yndlingssushi

Det er rart at have et fast yndlingssushisted, hvor man ved man får kvalitet hver eneste gang. For mange er dette Sticks N’ Sushi på Istedgade, hvor du får sushi af høj kvalitet, med mange nye og spændende stykker sushi. Sticks N’Sushi, er nemlig en kæde, der går op i kvalitet og som kan lide at eksperimentere med sushi. Det vil sige, at du kan prøve nogle spændende, velsmagende kombinationer, som du ikke kan få nogle andre steder.

Det er sjovt at prøve noget nyt en gang i mellem og finde sit nye yndlingssushisted. Hvem ved, måske finder du en helt ny favorit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *