Blogging

Del ud af din store passion på en blog

Drømmer du om at starte din egen blog? Det er efterhånden en branche med hård konkurrence, og derfor er det ikke sådan lige at starte en blog. Det kræver først og fremmest, at du har en passion indenfor noget, hvor du kan inspirere andre. At være blogger handler nemlig først og fremmest om at influere andre, deraf So-Me betegnelsen “influencer”.

Lad dine interesser skinne tydeligt igennem

Blogging er efterhånden blevet et eftertragtet erhverv, og der er mange, der har formået at skabe en forretning ved at blogge om diverse emner. At blogge handler først og fremmest om at have noget at skrive om, og det letteste er at tage fat på et emne, som du interesserer dig for, det kunne eksempelvis være kunst eller mode.

Uanset hvad din interesse er, så er det nemmest at skrive om noget, som man brænder for. Når din passion for emnet skinner igennem, så bliver det også mere attraktivt for andre at læse med på din blog. Passion og skrivelyst går oftest hånd i hånd, men det gør det også mere attraktivt for virksomheder at samarbejde med dig, hvis det er tydeligt, at du er passioneret omkring et givent emne.

Interesserer du dig eksempelvis for kunst, så er det også en mulighed at være opsøgende, når du skal finde virksomheder at samarbejde med. Virksomhedssamarbejde er en stor del af det at være blogger, i hvert fald hvis man drømmer om at kunne leve af det en dag.

Et godt råd

Det er altid en god idé at målrette din blog mod et specifikt emne. Interesserer du dig for bolig og interiør, så er det en god idé, at det kommer tydeligt til udtryk på din blog.

Boligindretning er noget, som mange interesserer sig for, og derfor er det et godt emne at blogge om. Du kan eksempelvis skrive et indlæg om, hvordan du sammensætter en personlig og anderledes billedvæg. Her kan du med fordel nævne Mynewart, som sælger malerier til overkommelige priser.

At style en billedvæg er noget, som mange har skrevet om før dig, derfor er det en god idé at finde en anderledes vinkel på emnet, som ikke er blevet skrevet om hundrede gange før. Oftest er billedevægge spækket med kunstplakater, som kan købes overalt på nettet og i fysiske butikker, og derfor er der mange, der er på udkig efter gode råd til, hvordan man gør en billedvæg mere personlig.

Hvis du skriver et indlæg, hvor du anbefaler Mynewart og deres unikke, håndmalede malerier, så inspirerer du til en personlig billedvæg, som med garanti ikke ligner den klassiske billedvæg, som alle andre har i deres hjem. Du kan også linke til videoer fra Mynewart hvor dine læsere kan få en idé om, hvad det er, du taler så godt om.

Det er altid en god idé at tale godt om noget. Det er de færreste, der gider at læse en kritik af noget, og desuden er det langt fra det, som virksomhederne gider at betale for. Derfor er det altid en god idé at holde den gode tone særligt i starten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *