Blogging

Gode billeder til din blog

Skal du have mange læsere på din blog, er det vigtigt, at bloggen ser flot ud. Derfor betyder de farver, du vælger til hjemmesiden en hel del, men det er også vigtigt, hvilke billeder du lægger op.

Flotte billeder der passer

Når du skal lægge gode billeder op på din blog, er det i høj grad to kriterier, der skal opfyldes. Først og fremmest skal billederne være flotte. De kan indeholde et flot motiv, og bør generelt være i god kvalitet.

For det andet skal billedet passe til din blog og til den artikel, som du lægger op. Det vil sige, at motivet eller følelsen i billedet, bør have noget med artiklen at gøre.

Lad kameraet hjælpe dig

Skal du tage gode billeder, bør du anskaffe dig et godt kamera. Disse to ting går hånd i hånd. Tag et hurtig lån, så du får råd til dit kamera. Du kan godt være en god fotograf med en smartphone, men køber du et kamera, vil kvaliteten blive bedre.

Optag et hurtigt lån, men brug ikke flere penge end nødvendigt. Find viden på nettet omkring hvilket kamera du skal købe, hvis du gerne vil have meget ud af dine penge. Så er det bare om at tage nogle flotte billeder!