Annonce

Tjen penge på at blogge om træning

Hvis du går op i træning og drømmer om at skabe dig en anden levevej end ved ta have et fast 8-16 job – eller måske blot ønsker at supplere din indkomst – kan det være en mulighed at starte din egen blog om træning, som du kan tjene penge på. Læs med her og se hvordan. 

At tjene penge på at blogge er efterhånden noget, mange har fået øjnene op for, og der bliver da også blogget om mangt og meget. Da rigtigt mange mennesker træner og går op i at holde sig i form og leve sundt, kan dette altså være et lukrativt emne at blogge om. 

Annoncer eller betalt indhold 

Men hvordan kan man tjene penge på at blogge? Det kan lade sig gøre på flere måder. For eksempel kan du koble et annoncenetværk på bloggen og få penge, hver gang besøgende klikker på annoncerne. En anden mulighed er, at du modtager penge eller produkter mod at omtale, de virksomheder, du samarbejder med, på bloggen og linke til dem. Det kunne f.eks. en kalorieberegner. Du kan også vælge at tilbyde din blog som en slags parkeringsplads for linkbuilding artikler, som vises på sider, der ikke umiddelbart kan findes på bloggen og som altså ikke forstyrrer eller forurener dit indhold, men som du får penge for at lægge domæne til. 

Lav en plan for dit indhold 

Inden du går i gang, kan du med fordel lægge en plan for, hvad du vil skrive om. Her kan du vælge at fokusere på en specifik træningsform, eller du kan gå mere bredt og skrive om træning generelt. Det kan også være en mulighed at skrive om ting som f.eks. sund kost eller mental sundhed. Faktisk kan en blog om træning sagtens gå i mange forskellige retninger, blot skal du være opmærksom på at inddele det i kategorier, så man let kan finde det, man interesserer sig for. 

Læserne skal fodres 

Når man vil tjene penge på at blogge, er der flere ting, man skal have i tankerne, for at ens blog bliver en succes. Blandt andet skal man sørge for jævnligt at lægge nye ting op og altså hele tiden fodre sit publikum. Gode billeder betyder også noget for det visuelle udtryk, og hvis du er god, kan du selv tage billeder. Du kan også benytte de gratis billeddatabaser, der findes på nettet. Endelig er det også vigtigt at kommunikere med dine læsere, så gør dig umage for at svare på kommentarer, samt slette spam og kommentarer med grimt sprogbrug. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *