Blogging

Bliv motiveret af din omgangskreds

Hvis du har mål om at uddanne eller blive bedre til visse fag eller opgaver, så er motivationen enormt vigtig. Når man er motiveret, er det langt nemmere at finde tiden, overskuddet, koncentrationen og interessen til at lære nye ting og blive god til at løse nye opgaver. Et rigtig godt sted at finde motivationen er blandt din daglige omgangskreds. Men hvordan får man en motiverende omgangskreds?

Find andre med dine interesser

Hvis du er i gang med at lære om et nyt emne eller sætte sig ind i en ny industri, oplever du måske, at du endnu ikke kender så mange, der arbejder indenfor disse felter. Her er det en god idé at kigge efter events, der omhandler de fag, du vil lære mere om. Her har du normalt god mulighed for at netværke og møde andre, der har de samme interesse og mål som dig selv.

Sørg for at tage kontakt til disse mennesker. Du kan foreslå, at I mødes jævnligt og studerer eller laver opgaver sammen. Eller at I bare mødes og snakker om de emner, der interesserer jer. Ved at snakke med andre, der deler din passion, kan du føle dig langt mere motiveret til at lære mere og blive bedre.

En motiverende partner

Det er en stor hjælp at have en støttende kæreste. Men det kan for mange være svært at finde en partner inden for samme felt, eller i det mindste en, der også selv går højt op i sit arbejde. Hvis I begge er motiverede og går højt op i at blive stærkere og dygtigere inden for jeres felt, så kan dette være en stor hjælp i hverdagen. I kan støtte og motivere hinanden og sammen sætte tid af til at nå jeres mål.

Heldigvis er der flere muligheder for at date andre, der også går højt op i deres karrierer og professionelle mål. “Elitedating” gør det muligt at finde andre ambitiøse singler, der sætter deres studier eller karriere først. Ved at finde en partner med samme mindset er der langt større chancer for, at forholdet holder i længden, og det kan som sagt være en stor støtte i hverdagen at have en kæreste, der er ligeså dreven som en selv.

Motiver dine venner

Du skal selvfølgelig ikke udskifte hele din almindelige omgangskreds med nye mennesker. Det er vigtigt at holde fast i sine gode venner, da deres støtte kan være en stor hjælp, selv hvis de ikke har de samme prioriteringer i deres liv. Sørg for at være sammen med dine tætte venner og udveksl nyheder fra jeres forskellige liv. Det kan også være, at du har muligheden for at motivere dine venner til at komme i gang med at lære noget nyt, og i så fald kan du være en stor støtte for dem. Men husk dog på, at de har ret til at prioritere, som de gør, og hvis de støtter dig i dine foretagender, så giv dem støtte igen. At have folk, der tror på dig, og gerne vil se dig få succes kan være en stor motivationsfaktor i sig selv.