Erhverv, Tjen penge online

Bitcoin er tilbage – er det nu du skal investere?

(sponsoreret indhold)

Drømmer du om at læne dig tilbage og se dine investeringer stige til vejrs? Så er det måske nu, du skal spidse ører. Der sker ændringer på kryptobørsen og nu er måske et godt tidspunkt for dig at hoppe med på bølgen.

I 2017 var Bitcoin det helt store samtaleemne blandt kollegaer, venner og tilfældige bekendskaber, man løb ind i på Strøget. Alle ville have en bid af kagen men ret hurtigt efter, dalede populariteten. Forståeligt nok, Bitcoin mistede værdi..

Så kom 2018, et dårligt år for den virtuelle valuta og man troede at Bitcoin havde sunget sit sidste vers. Mange mennesker mistede penge og de, der før havde lovprist den nye betalingsenhed, kom med undskyldninger om, hvorfor de dog havde investeret deres penge i det rene ingenting.

Kryptovaluta er i sin natur uforudsigelig. På kryptobørsen svinger kursen gerne med 5-10% på én enkelt dag, og det betyder selvfølgelig en meget høj risiko. Læs mere om Bitcoins historie her.

Du kan læse frem og tilbage på flere forskellige medier om hvor vidt investering i en kryptovaluta er en god eller dårlig ide.

At lave en investering er altid lidt af et stats. Enten går det hen og bliver noget man inderligt vil fortryde. Men måske går man hen og gør sit livs investering, så du hverken skal arbejde eller knokle løs i hverdagen længere. Det er vel lidt en drøm som alle har.

Niklas Nikolajsen er en af de mest kendte på det danske Bitcoin markedet, Niklas startede tilbage i 2008 da Bitcoin valutaen poppede frem og købte en masse, hvilket viste sig at være hans kommende livsværk. Han tjener idag millioner med eget firma og er bosat i Schweiz.

Til gengæld betyder det også, at det hele kan vende 180 grader over natten. Det er det, man nu oplever med Bitcoin og det, der har fået diverse medier til igen, at tale om det virtuelle betalingssystem. Bitcoin vækster igen og eksperter stiller dig spørgsmålet – er du klar til at investere?