Blogging

Vis dit overskud med en lækker terrasse og rene fliser

(sponsoreret indhold)

Giv terrasse og fliser ved din virksomhed en effektiv omgang fliserens!

Det er skønt at grille med venner og familie på terrassen, ligesom det er oplagt at holde møder på terrassen i sommervejret, hvis du er så heldig at have et udeområde ved din vriksomhed. Har du en flisegang eller sti ved garage eller indgangsparti, kan indtrykket af de rene fliser også være en velkomst til kunder og samarbejdspartnere.

Desværre kræver rene fliser uden alger, flisepest eller ukrudt end hel del knofedt – og tid! Men med nye effektive typer af fliserens kan du opnå langtidsholdbare og snorlige resultater.

Hvorfor vender problemet med alger og flisepest altid tilbage?

Alger er det lidt smattede, grønne og brunlige vækstlag på fliser, som kan blive utroligt glat i regnvejr – du ser ofte alger i skyggefulde hjørner eller ved bygningens nordside. Derfor vil du igen og igen opleve at fx en bestemt flisegang eller et hjørne af din parkeringsplads har dette skæmmende lag.

Flisepest er en hårdfør type lav, som viser sig som hvide og grålige plamager, som ikke ligefrem bliver glatte – til gengæld er de virkelig svære at skrubbe ordentlig af!

Mange griber derfor til at investere i meget skrap kemisk fliserens, hvorefter man højtryksspuler fliser og terrasse hårdt og længe. Desværre gør dette blot problemet endnu værre! For det første er de skrappe kemiske produkter til fliserens ikke gode for hverken græs og grundvand såvel som din og dine medarbejderes sundhed, da de små kemiske partikler hvirvles rundt.

Langt værre er det også med en alt for skrap højtryksspuling: Fliser består ofte af diverse cementmaterialer og ved højtryksspuling fjernes dele af cementen – den kan simpelthen ikke holde til et vedvarende, meget hårdt vandtryk og spulingen efterlader således fliserne endnu mere ru – omend på et mikroskopisk niveau. Denne hårde metode til fliserens efterlader derfor en overflade, som alger og flisepest langt bedre kan få fat i – og du vil se en endnu større vækst af alger fremover!

Professionel fliserens gør arbejdet bedst

Derfor kan det være en langt bedre investering at få fliserne renset af professionel vis, hvor de rette miljøvenlige produkter til fliserens anvendes, ligesom spulingen er skånsom. En sådan professionel og effektiv type af fliserens giver også mulighed for at forebygge algevækst og flisepest. Fliserne kan nemlig imprægneres efter fliserensen, sådan at de får en ensartet overflade, der lukker af for alger og flisepest.

Det kan i det lange løb derfor betale sig at bruge lidt tid og penge på at sørge for din virksomheds udendørsområder – både for det rent praktiske, men så sandelig også for at udstråle orden og overskud!