Blogging

Udforsk Danmark på din blog!

Det kan være svært at finde inspiration til, hvad man skal blogge om. En idé kan derfor være at besøge forskellige danske byer og blogge om, hvad man kan opleve der. For mange mennesker er det nemlig begrænset, hvor mange danske byer de kender.

Tag dit udstyr med

Skal du blogge fra et sted, der ikke er dit eget hus, skal du naturligvis sørge for at have dit udstyr med. Som blogger kan der være stor forskel på, hvor meget udstyr du bruger.

Nogle bloggere bruger udelukkende deres computer som arbejdsredskab, mens andre holder af at tage flotte billeder med store linser, og andre igen kan lide at have diverse noteblokke med, som de kan tage noter på.

Overvej hvor du skal bo

Hvis du besøger forskellige byer i Danmark for at blogge om disse byer, kan det være vigtigt, hvor du vælger at bo henne. Det sted, du sover, betyder meget for dit indtryk af byen.

Har den by du besøger et badehotel, eller måske et vandrehjem, som byen er kendt for, er det oplagt at besøge dette sted, så du kan få dine personlige erfaringer med i bloggen.

En oplagt by

Der er naturligvis mange forskellige byer, som det giver god mening at besøge. Skal du have et sted at starte, kan det være oplagt at besøge Vejle. De fleste danskere kender nemlig Vejle, men det er de færreste, der selv har besøgt byen.

I Vejle kan du blandt andet finde Blue City Vejle, Vejle Kunst Museum eller Givskud Zoo. Det er altså tydeligt, at der er mange forskellige ting, man kan blogge om i Vejle.

Interview en vejlenser

Er du kun i Vejle i få dage, er det klart, at du ikke kan nå at lære byen at kende til bunds. Derfor kan det være sjovt at snakke med en vaskeægte vejlenser. På den måde kan du desuden være sikker på, at du skaber originalt indhold til din blog.

Det kan være spændende at interviewe en ældre person. Et interview med en person, som kan huske langt tilbage, kan nemlig give et indblik i, hvordan byen har forandret sig.