Blogging

Tjen penge ved at blogge og investere

På nettet er der naturligvis flere måder at tjene penge på. Dette kan blandt andet være ved at have en blog, hvor man reklamerer for andre firmaers produkter, men det kan også være ved investering i eksempelvis kryptovaluta.

Tjen penge på din blog

Hvis du har en blog, er du sandsynligvis opmærksom på, at det er muligt at tjene penge på denne. Det kan du gøre ved at reklamere for andre virksomheders produkter. Dette kan være en god forretning, men du må også overveje, hvad du lægger ansigt til.

Reklamerer du eksempelvis for et produkt, som ikke virker, kan du hurtigt få rettet mange vrede henvendelser mod dig. Dette skyldes, at det er dig, der har reklameret for dette produkt.

Investér din opsparing

En anden måde at tjene penge på online, er ved investering i kryptovaluta. Du kan blandt andet vælge at investere i Bitcoins. Kursen for Bitcoins stiger nemlig nu, efter at have været faldende i lang tid.

Den stigende kurs skyldes sandsynligvis, at Facebook har annonceret, at de vil lancere deres egen digitale valuta, som hedder Libra. Desuden vil der komme globale regulativer på kryptovaluta de næste år, som kommer til at stabilisere kurserne. Bliv klogere på Bitcoins, og se din opsparing vokse.