Blogging

Tjen penge online hver måned uden at arbejde

At tjene penge passivt – altså uden at røre en finger, lyder næsten for godt til at være sandt. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Du kan vælge at bruge tiden på at kreere en forretning nu, som du så efterfølgende kan tjene penge på uden at skulle bruge tid og energi på det.

Hvis du får succes med sådan en forretning, så får du meget mere tid til at lave andre hyggelige ting. Hvis du mangler tips til underholdning i fritiden, kan du læse meget mere her.

En forretning som “selv” tjener penge kan være en online guide eller bog skrevet af dig, som folk køber løbende. Hvis du er ekspert i at tage smukke billeder på mobilen, ved alt om vegansk madlavning eller kan guide selvstændige til at lave deres eget momsregnskab, så overvej at skrive det ned. Hvis du gør et godt stykke arbejde, kan det leve videre i mange måneder og år.

Du behøver ikke forvente, at du skriver en bestseller, som folk køber i vildskab. Men hvis bare du sælger to om ugen til en pris af 70 kroner, så tjener du 560 kroner om måneden, hvilket bliver til 6.720 kroner på et år – helt uden du skal tage på arbejde.