Blogging

Start en rejseblog i sabbatåret

I sabbatåret er der rigtig mange unge mennesker, der vælger at tage ud på en længere rejse. Vil du gerne tjene nogle penge, mens du er afsted, kan du passende starte en blog.

Dine erfaringer er penge værd

Før du rejser ud i den store vide verden, er det meget normalt at opsøge viden omkring de lande, som du skal rejse til. Før i tiden fik man denne viden fra rejsebøger, men i dag er det mere normalt at finde information på nettet.

Denne information kunne eksempelvis komme fra din rejseblog. Mens du er afsted, er det nærliggende, at du skriver om dine erfaringer. På den måde kan du tjene penge, og det er altid muligt for dig at kigge tilbage på dine oplevelser.

Hvem skal du rejse med?

Skal du rejse i længere tid, bør du bruge noget tid på at overveje, hvem du gerne vil rejse med. Det skal naturligvis være en person, der har forståelse for, at du gerne vil arbejde på din blog, mens I er afsted.

Få tips her til, hvordan du undgår at blive træt af din rejsemakker. I kommer nemlig til at bruge rigtig mange timer sammen. Derfor er det nødvendigt sommetider at vise hensyn.