Blogging

Skab god stemning på din blog i december

I december bliver der sat fokus på hygge på rigtig mange skoler, arbejdspladser og i familier. Så hvorfor skal der ikke også sættes fokus på hygge på din blog i julen?

Forkæl dine læsere

I julen kan det være rigtig hyggeligt at gøre noget godt for dine læsere. Det er trods alt dine læsere, der er grunden til, at du kan tjene penge på din blog.

Derfor kan du for eksempel introducere dem til julekalender konkurrencer eller blot konkurrencer. Hvis de deltager i disse konkurrencer, har de nemlig mulighed for at vinde præmier.

Vis dine læsere, hvordan din jul ser ud

Der kan være stor forskel på, hvordan man holder jul i forskellige husstande. Derfor kan det være rigtig spændende for dine læsere at få et indblik i, hvordan du holder din jul.

Det kan ligeledes være, at du har lyst til at høre, hvordan dine læsere holder jul. På den måde kan det være, at du opdager nogle nye traditioner, som du har lyst til at inkorporere i din decembermåned.

Som du kan læse, er der altså god mulighed for at komme tættere på sine læsere i december. Både ved at forkæle dem og ved at dele ud af, hvordan I hver især holder jul.