Blogging

Skab god julestemning på din blog

I decembermåned er hyggen at finde alle vegne. Derfor er det klart, at der ligeledes skal lægges op til julehygge på din blog. Det kan for eksempel være hyggeligt, hvis din blog bliver et sted, man besøger, hvis man vil i julestemning.

En sjov december

Julen handler naturligvis om hygge, men det handler også om at være sammen med venner og familie. Vil du sikre dig, at dine læsere får nogle sjove stunder med dem de holder af, kan du for eksempel lægge nogle dårlige jokes op.

Jokes kan nemlig være med til at bryde isen, hvis man er sammen med folk, som man ikke har haft kontakt med i lang tid. Desuden kan et grin tage toppen af den værste julestress.

De gode gamle

Vil du minde dine læsere om alle de fantastiske julekalendre, der er blevet sendt i løbet af årene, kan du lave en serie med dette. Du kan for eksempel kigge tilbage på Jul på Vesterbro, Jul i Valhal eller Jesus og Josefine.

Gode minder som disse er dine læsere garanteret interesserede i at tænke tilbage på i løbet af december. Har du en blog, hvor du kan komme ud med dine tanker, er det bare om at sprede julestemningen.