Blogging

Pirk til folks nysgerrighed på din blog

Der er mange mennesker, som er utrolig nysgerrige, når de er børn. Det er som om, at denne evne forsvinder efterhånden, som man bliver ældre. Pludselig er verden ikke længere så fascinerende.

Mistet nysgerrighed er en skam

Vores nysgerrighed bruger vi i høj grad, når vi skal lære ting. Hvis vi er nysgerrige på et emne, gør det, at vi har lyst til at lære mere, læse mere og stille flere spørgsmål.

Derfor er det en skam, at vi mister denne nysgerrighed. Tænk over, hvor mange ting vi går glip af, hvis vi ikke længere er nysgerrige. Hvor mange stater er der i USA? Ved du det?

Find ud af hvilke emner folk er nysgerrige på

Hvis du gerne vil have mange læsere på din blog, kan det være en god idé at appellere til den nysgerrighed, folk stadig har. Sandheden er nok i virkeligheden, at voksne ikke mister deres nysgerrighed, de bliver blot nysgerrige omkring andre emner.

Finder du ud af, hvad folk er nysgerrige omkring, kan du hurtigt få mange læsere på din blog. Bliver folk nysgerrige nok, kan de nemlig ikke lade vær med at læse dit indlæg. Kommer du med mange af disse gode indlæg, bliver folk sandsynligvis fans af din blog.