Blogging

Lav brugbare guides for at tiltrække læsere til din blog

Med internettets opstået er det blevet meget nemt at researche alting, inden man køber det. Lige meget om det drejer sig om et nyt køleskab, en koncertoplevelse, eller en tur til en storby, så googler vi det inden. Fordi de fleste er vilde med at læse om noget, inden de selv skal købe det eller opleve det, kan du med fordel bruge denne viden på din blog.

Når du oplever noget, så sørg for at skrive noter til dig selv, så du efterfølgende kan skrive en guide, som kunne være interessant for andre at læse og som derfor genererer flere læsere til din blog. Hvis du for eksempel har haft en dag i København, kan du skrive en guide til, hvordan man bliver underholdt i vores hovedstad. Se et eksempel på det her.

En guide kan også indeholde tips til, hvordan man vælger en ny telefon, som passer til ens behov – eller tips til, hvilken ret man skal vælge på et bestemt spisested. Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken med dine tips på din blog, bare tænk over hvilke råd, du gerne selv ville have haft fra en ven, inden du enten købte en bestemt ting eller tog et bestemt sted hen.