Blogging

Lær dine forældre, hvordan de kan bruge elektronik til at lette deres hverdag

Forskellige generationer har forskellige opfattelser af mange ting. For eksempel kan det være svært for den ældre generation at begribe, hvad moderne teknik kan. Hvis du har en blog, kan det måske også være svært for dine forældre at forstå, hvad det egentlig er og hvorfor du gider bruge så meget tid og energi på den.

I stedet for ignorere dine forældres manglende forståelse, kan du overveje at hjælpe dem til at forstå det i stedet for. Ikke nok med at de måske vil have større forståelse for dig og dit liv, hvis du satte dem ind, hvad en blog egentlig er og hvordan det fungerer – men måske kan du også hjælpe dem på andre punkter.

For eksempel kan det det være, at de vil finde det meget nemmere at læse e-bøger, end at skulle anskaffe sig fysiske bøger i tide og utide. Du kan læse meget mere om e-bøger lige her.

Måske kan du også vise dem andre steder, hvor deres hverdag ville blive lettere med moderne teknik. En robotplæneklipper, robotstøvsuger eller noget så simpelt som en tablet kan være et mysterie for den ældre generation i starten, men derfor kan det sagtens bringe stor glæde, hvis de bliver sat ind, hvordan de fungerer.