Blogging

Hvordan strukturerer du din hverdag?

Hvis du arbejder som blogger, har du sandsynligvis ikke en chef, der fortæller dig, hvornår du skal møde. Dog er der visse deadlines, som du skal overholde, og skal du være attraktiv at arbejde sammen med kræver det, at du overholder dine aftaler. 

En plan for dagen

Vil du gerne sikre dig, at du får det optimale udbytte ud af dine arbejdsdage, er det en god idé at lægge en plan, der fortæller dig, hvad du skal nå. En plan er nemlig håndgribeligt, og dette kan være rart, når du mere eller mindre er din egen chef.

Netop fordi du har en høj grad af frihed, er der ingen der siger, at du skal strukturere din arbejdsdag ligesom andre mennesker. Det kan for eksempel være, at du vil arbejde nogle timer om morgenen, holde fri om dagen og derefter arbejde igen om aftenen.

Der kommer flere og flere eksempler på folk, der strukturerer deres liv anderledes end de fleste. Dette gælder blandt andet ishockey-spilleren Nikolaj Rosenthal, som har valgt at få sin løn udbetalt i Bitcoins. Se mere til denne historie.

Træf et valg

Hvis du gerne vil undgå konstant at føle dig presset, kan det være en god idé at skelne kraftigt mellem arbejde og fritid. Det er nemlig udmattende, hvis man hele tiden arbejder lidt, men samtidig forsøger at slappe af.

Når du lægger din plan for dagen, er det derfor også en god idé at træffe et valg om, hvor meget du skal arbejde. På den måde kan du slappe af med god samvittighed.