Blogging

Husk at slappe af, når du har ferie

Hvis du tjener penge online, er du sandsynligvis din egen chef. Du kan selv bestemme, hvornår du vil arbejde, og hvor meget du vil lave hver dag. Netop fordi du ikke har en chef, der fortæller dig, at du skal holde ferie, er det vigtigt, at du hanker op i dig selv og får slappet ordentlig af.

Når arbejde og hobby smelter sammen

Rigtig mange af de bloggere, der i dag lever af den indkomst, de får fra blogging, startede ikke deres blog med det formål at tjene penge på den. Dette er først noget, der er kommet senere i deres blog-karriere.

Mange blogs er altså startet som hobbyer, og derfor er der ikke en tydelig grænse mellem arbejde og fritid. Hvis du for eksempel er i en dejlig ferie by i det sydlige Spanien – som du her kan læse mere om – kan du derfor hurtigt komme til ikke at slappe ordentlig af.

Pak elektronikken væk

Hvis du vil være sikker på, at din hjerne indstiller sig på ferie i stedet for arbejde, kan det være en god idé at pakke elektronikken helt væk. På den måde risikerer du ikke at stresse din hjerne, når du egentlig havde tænkt dig, at du skulle slappe af.