Blogging

Din blog er i skarp konkurrence med andre

Hvis du har en blog, er du sandsynligvis godt inde i den digitale verden. Således kender du sikkert også til de mange muligheder, der er på smartpones. Der er nemlig snart ikke grænser for, hvad man kan gøre på en smartphone.

Gør din blog spændende

Fordi der er så mange muligheder for, hvad man kan lave på en smartphone, må du sørge for at gøre din blog spændende. Kun hvis du har en blog, som er mere spændende, end de andre tilbud folk kan finde, får du mange læsere.

Når man laver en blog i dag, er der derfor større konkurrence, fordi der er så mange andre blogs, som folk kan besøge istedet for din. Udover at folk kan  besøge andre blogs, kan de også bruge mobilen til andre ting. Dette kan eksempelvis være online shopping eller mobil underholdning.

Skriv om noget, der interesserer dig

Får at få mange læsere på din blog, må du nødvendigvis skrive noget, som folk gider at læse. Dog gælder det, at hvis du skriver om noget, som interesserer dig, kan folk mærke det. Sandsynligvis vil din begejstring smitte, og hvis folk begynder at holde af dette, har du mulighed for at få faste læsere.