Blogging

Blog på din juletur

At tage på en juletur i løbet af decembermåned, kan være en rigtig hyggelig tradition. Tag kameraet med og skriv nogle noter, om hvad du oplever, så kan du få et rigtig fint indlæg til din blog.

En juletur til Lübeck

Du kan lave mange forskellige ting på din juletur. Du kan for eksempel tage ud at skøjte på en skøjtebane nær dig, men du kan også vælge at tage på en lidt længere tur.

Dette kunne for eksempel være en tur til Lübeck. I Lübeck ligger der nemlig et rigtig hyggeligt julemarked. Tag med din familie eller dine venner derned. Så har du god mulighed for at lave et rigtig fint blogindlæg.

Har du økonomien i orden?

Laver du mange forskellige ting i julen, kan du hurtigt få brugt rigtig mange penge. Lån penge hurtigt, hvis du mangler, men tænk dig grundigt om. Du kan ligeledes tage et lån trods RKI, men det er ikke sikkert, at dette er den smarteste idé.

Er du allerede registreret som dårlig betaler, bør du gøre dig overvejelser, om det er det rigtig valg. Låner du endnu flere penge, end du kan betale tilbage, kan du ende med at stå med en kæmpe gæld.