Blogging

Spar penge med varmepumper

Der har de sidste år været et øget fokus på måder at udnytte naturens ressourcer, så vi undgår at udlede mere CO2 end højest nødvendigt. Du kan med solceller spare penge på elregningen, mens jordvarme og varmepumper kan formindske din varmeregning.

Penge at spare

Der er penge at spare, hvis du investerer i jordvarme. Jordvarme pris er lavere på årligt basis end den varme, du får gennem dit olie-/pillefyr, fjernvarme eller elvarme, fordi du i højere grad bliver selvforsynende med varme. Du er altså sikker på at få en lavere energiregning på længere sigt, omend det koster penge i indkøb.

Udvidelse af familien?

Uanset om du står og skal udvide familien eller blot vil passe godt på din nuværende familie, kan indeklima være altafgørende for trivsel. Et godt indeklima medfører, at der florerer mindre sygdom i familien, og du kan bruge din tid på andet end bekymringer om sygdom og elregning.

Du kan i stedet begynde at kigge på navnestatistik for at finde ud af, hvad dit næste barn skal hedde. Det kan også være, du gerne vil have en hund og bruge tiden på den, eller måske vil du bare gerne kunne hænge ud med vennerne uden at tage hensyn til det derhjemme. Med jordvarme bliver dine bekymringer færre.